Liefstijl Café 29 september

SAVE THE DATE!

Op dinsdagavond 29 september is de eerste bijeenkomst van Het Liefstijl Café. Het thema van deze avond zal zijn ‘Overwin jouw mindfucks’. Een avond over hoe je krachtige gedachten (affirmaties) kunt gebruiken en formuleren om de regie over je eigen leven te krijgen. Leer beperkende gedachten herkennen om echt in beweging te komen én blijven.
Tijdens het Liefstijl Café, dat plaatsvindt bij Gezondheidscentrum Heel de Mens in Uden, wordt er aandacht besteed aan allerlei thema’s rondom een positieve en gezonde levensstijl. Dit op een informatieve, (inter)actieve én gezellige manier. Met de bijeenkomsten van het Liefstijl Café inspireren wij jou en geven we je tips en ervaringen waarmee je jezelf verder kan ontwikkelen. Elke avond bij het Liefstijl Café zal je zeker iets moois brengen! Je bent van harte uitgenodigd om dit eens zelf te komen ervaren onder het genot van een hapje en een drankje.
Voor het Liefstijl Café is het noodzakelijk om je aan te melden. Dit kan via info@spirituelepraktijkcinta.nl o.v.v. je naam en telefoonnummer.

Kosten €12,50 p.p. (inclusief hapje en drankje)
Locatie: Gezondheidscentrum Heel de Mens Uden
Tijd: 20.00 uur-22.00 uur
Aanmelden: info@spirituelepraktijkcinta.nl