• Denk niet in hokjes,
  maar in hartjes.

  reading
 • healing

Diensten

Een reading kan je een goed inzicht geven in jou als persoon, jouw ontwikkeling, jouw mogelijkheden en bepaalde patronen. Loop je rond met vragen over je relatie, je werk, je kinderen, of andere zaken die voor jou van belang zijn dan kan een reading daar vaak ondersteunend bij werken. Ook kan het zijn dat er contact zal zijn met overledenen die om jou heen zijn. Dit kan het verdriet rondom het verlies van een dierbare enorm verzachten.

Tijdens een reading stem ik me af op jouw energie en laat ik me graag leiden door wat zich aandient, maar ik geef je aan het einde van de reading altijd nog de mogelijkheid om vragen te stellen. Vaak komt er al precies naar voren wat er op dat moment speelt in jouw leven en van belang is.

Wanneer je jouw reading opgenomen wilt hebben is het voor jouw eigen privacy het beste wanneer je deze zelf opneemt. Je opname is dan in jouw beheer. Neem je telefoon of een ander opnameapparaat mee wanneer je de sessie opgenomen wilt hebben.

Om een reading op afstand te kunnen doen heb ik een foto nodig en je volledige naam. Je ontvangt de informatie per mail. Je kunt je aanmelden via info@spirituelepraktijkcinta.nl Heb je specifieke vragen vermeld deze er dan ook bij. Uiteraard wordt de informatie vertrouwelijk behandeld.

Heb je 1 specifieke vraag die je wil stellen voor jezelf of bijvoorbeeld een familielid (met toestemming) dan kan ik daar ook in een kort consult op afstand naar kijken en stuur ik je de informatie toe.

Dit is een krachtige nieuwe vorm van healing die blokkades wegneemt, waardoor je energiesysteem en vervolgens je eigen lichaam zichzelf gaat corrigeren. Er wordt gewerkt met een energie die bij ziektes, fysieke pijn, psychische klachten, angsten, fobieën en burn-out gerelateerde klachten kan ondersteunen en in vele gevallen zelfs helen daar waar andere energieën vaak niet volstaan. Loop je bijvoorbeeld vast en heb je geen idee welke kant je met je leven op mag? Deze energie raakt iets in je aan waardoor je weet: dit is wat ik wil, dit is mijn pad. Misschien gebeurt het niet direct na de behandeling, maar de ervaring leert dat er altijd iets in beweging gaat komen. Het doel van healing is jou op te schonen en jou zo dicht mogelijk naar jouw oorspronkelijke zelf te brengen. We verwijderen ballast en bijvoorbeeld angsten en fobieën waarvan je niet weet waar ze vandaan komen. Er is geen standaard behandelplan, want ieder mens en elke aandoening is immers uniek. Hoe weet je of deze behandelvorm iets voor jou is? Heel simpel: trekt het verhaal jou aan of niet?

Voor de behandeling vindt er altijd een screening van klachten en blokkades plaats. Ook ga ik graag met je in gesprek om te kijken waar je eventueel vastloopt in je leven en geef ik je waar nodig tips en handvatten.

Tarieven

 • Een reading van een uur
  € 80,-
 • Een reading van een half uur
  € 40,-
 • Een volledige reading op afstand
  € 80,-
 • Een kort consult op afstand
  € 30,-
 • Avalon-ELA Energy Healing
  € 80,-
  * alle tarieven zijn inclusief 21% BTW