• Denk niet in hokjes,
    maar in hartjes.

    Cindy van Groesen

Over mij

Hallo, ik ben Cindy van Groesen. Ik ben in 1978 geboren in Den Haag, maar woon al bijna mijn hele leven in Brabant. Ik ben getrouwd en heb 2 leuke bonusdochters. In 1999 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium. Naast dat ik een spirituele praktijk heb ben ik werkzaam als docent Muziek in het primair onderwijs en ben ik coördinator van een team van kunstdocenten. Dit werk doe ik ook met veel liefde en plezier.

Mijn leven heeft behoorlijk wat turbulentie en een aantal traumatische ervaringen gekend. Dit heeft gemaakt dat ik op een gegeven moment flink ben vastgelopen. Met de diagnose PTSS, een angsstoornis en depressie ben ik dan ook meerdere malen in aanraking geweest met verschillende vormen van therapie en was ik zover dat ik echt niet meer wilde leven. Dit vond ik een heel beangstigend gevoel. Toch wist ik ergens dat het ook in mijn leven anders zou moeten kunnen zijn. Ik was er al een aantal jaren achter dat ik hooggevoelig was, maar dit was in de reguliere hulpverlening niet altijd bespreekbaar. Gelukkig vond ik in die tijd ook al wat mensen die mij konden begeleiden bij het omgaan met die gevoeligheid en bij wie mijn levensverhaal vanuit andere perspectieven werd belicht. Uiteindelijk is het mij met behulp van een combinatie van reguliere en alternatieve therapieën wel gelukt om weer uit het dal te klimmen al bleef ik me regelmatig somber en angstig voelen.

In 2016 las ik een artikel in het plaatselijke nieuwsblad over medium Marion Berndsen. Ik voelde me bijzonder aangetrokken tot het verhaal dat ging over haar leven en haar spirituele praktijk en besloot intuïtief een afspraak te maken voor een reading. Er speelde nog steeds genoeg in mijn leven waar ik wel wat advies bij kon gebruiken. Deze ene sessie bleek een groot keerpunt voor mij te gaan worden.

Medium

Ik wist dus al dat ik hooggevoelig was en dat mijn intuïtie heel sterk was, maar ik vond het tot dan toe allemaal maar ingewikkeld en ondervond er vooral veel last van. Ik zat regelmatig niet goed in mijn vel, raakte gauw overprikkeld, nam letterlijk de pijn over van andere mensen en voelde dingen soms aan voor ze echt gebeurden. Ook voelde ik me heel vaak niet begrepen en serieus genomen door mijn omgeving. Door Marion werd de sterke aanwezigheid van mijn intuïtieve kant nog eens bevestigd en juist heel serieus genomen. Ik werd door haar ook gewezen op de mooie kanten van dit alles: namelijk dat je jezelf daar verder in kan ontwikkelen en er uiteindelijk mensen mee zou kunnen gaan helpen. Zij gaf aan dat alles aanwezig was bij mij om een medium te zijn en dat ik helende gaven had. Zij raakte daarmee een diepe snaar, want ik had al heel lang een sterke wens om mijn nare verleden om te gaan zetten in een kracht en in positiviteit. Dat ik veel dingen heb meegemaakt is mijn intrinsieke motivatie om mensen te helpen en begeleiden. Daarnaast heb ik zelf de ervaring dat het mogelijk is om vanuit een heel diep dal weer naar de top van de berg te komen en dit gun ik iedereen die het in meer of mindere mate moeilijk heeft in zijn of haar leven.

Cinta:
Het Griekse woord voor liefde

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op!

Inzicht in jezelf

Een reading kan je een goed inzicht geven in jou als persoon, jouw ontwikkeling, jouw mogelijkheden en bepaalde patronen.

Medium, healer & spiritueel coach

Vanaf dat moment is alles in een stroomversnelling gegaan en ben ik mij gaan ontwikkelen in het mediumschap, als healer en als spiritueel coach bij Maylight ISMT. Het voelde alsof ik op de universiteit van het leven terecht was gekomen en dat alle puzzelstukjes van mijn tot nu toe roerige leven op hun plaats gingen vallen. Ik leerde hoe ik mezelf beter kon afsluiten, zodat ik niet meer alles oppikte van andere mensen en meer energie kreeg. Ook leerde ik ervaren wat negatieve gedachten en overtuigingen kunnen bewerkstelligen in een leven en een lichaam en wat er allemaal kan veranderen als je dit naar het positieve weet te keren.  Mijn leven is enorm verrijkt en ik ben nog lang niet klaar met leren en groeien.

Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk en heb ik daar al wonderlijke ervaringen mogen opdoen en doorgeven. Ervaringen die niet altijd wetenschappelijk te bewijzen zijn, maar mensen diep kunnen raken en terug kunnen zetten in hun eigen kracht.

Dat maakt mij een heel dankbaar en gelukkig mens!