• Denk niet in hokjes,
    maar in hartjes.

    Cindy van Groesen

Spiritualiteit zweverig? Het zet mij juist met beide beentjes op de grond…

Mijn jeugd en volwassen leven waren lange tijd een ‘bumpy road’. Ik ben meerdere keren vastgelopen en leefde voornamelijk vanuit angst en naar de verwachtingen van anderen. Door hooggevoeligheid, PTSS, een angststoornis en depressie werd de noodzaak hoog om bij mezelf naar binnen te kijken. Ondanks dat dit pijnlijk en uitdagend was kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik dankbaar ben voor de ervaring en de inzichten die erop volgden. Op school volg je eerst de lessen en dan krijg je een test. In het leven krijg je eerst een test en dan volgen de lessen.

Als kind voelde ik al intuïtief aan hoe een ander zich voelde en zei ik dingen die ik helemaal niet kon weten. Later ontdekte ik dat ik pijn weg kon nemen bij mensen als ik mijn hand oplegde. Dit vond ik (en ook mijn omgeving) maar ingewikkeld en ik had er voornamelijk last van. Ik zat regelmatig niet lekker in mijn vel, nam letterlijk pijn over van andere mensen en voelde dingen soms aan voor ze echt gebeurden. Vaak wist ik zelf niet wat er met me aan de hand was, laat staan dat ik het aan anderen uit kon leggen. Dit resulteerde in dat ik me niet begrepen en serieus genomen voelde en dus erg eenzaam. Ik begon mezelf als aanstelster en zwakkeling te zien, omdat ik altijd moe, angstig en overprikkeld was. Toen er een periode volgde waarin ik dagelijks dacht aan niet meer willen leven ben zelfs ik geschrokken. Ik vond het een heel beangstigend gevoel! Ergens diep van binnen was er een stem die zei dat dit niet mijn weg was en dat ook ik kon kiezen voor leven in plaats van overleven.

Op een dag las ik een artikel in het plaatselijke nieuwsblad over medium Marion Berndsen en haar praktijk. Ik voelde me bijzonder aangetrokken tot haar verhaal en besloot een afspraak te maken. Deze ene sessie bleek een groot keerpunt voor mij te zijn.

Medium, healer & coach

Door Marion werd de sterke aanwezigheid van mijn intuïtieve kant bevestigd en juist heel serieus genomen. Ik werd door haar gewezen op de mooie kanten van dit alles: namelijk dat je jezelf daar verder in zou kunnen ontwikkelen en er uiteindelijk mensen mee zou kunnen helpen. Zij gaf aan dat alles aanwezig was bij mij om mensen te readen en healing te geven. Zij raakte daarmee een diepe snaar, want ik had een sterke wens om mijn nare verleden om te zetten naar kracht en positiviteit. Het is me gelukt om achter donkere wolken de zon weer te zien schijnen en dit is mijn intrinsieke motivatie om een stukje mee te lopen op jouw levenspad. Ik weet dat het mogelijk is en dit gun ik iedereen.

Ik ben me gaan ontwikkelen in het mediumschap, als healer en als coach bij Maylight ISMT. Het was alsof ik op de universiteit van het leven kwam en dat alle puzzelstukjes van mijn tot dan toe roerige leven op hun plaats vielen. Wat door mensen in eerste instantie als ‘zweverige’ opleiding werd gezien bracht mij juist meer dan ooit met beide beentjes op de grond. Ik leerde hoe ik mezelf beter kon afsluiten zodat ik niet meer alles oppikte van andere mensen en kreeg daardoor zoveel meer energie. Ook leerde ik ervaren wat negatieve gedachten en overtuigingen kunnen bewerkstelligen in een leven en ons lichaam en wat er kan veranderen als je dit naar het positieve weet te keren. Mijn leven is daardoor enorm verrijkt!

Cinta:
Het Griekse woord voor liefde

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op!

Op elk pad kun je diamanten vinden

Wil jij een liever leven voor en met jezelf? Ik help jou graag bij inzicht krijgen in bepaalde patronen, jouw persoonlijke ontwikkeling en mogelijkheden.

Wat je over mij wilt weten

Ik ben hooggevoelig, helderwetend en heldervoelend. Hier maak ik dankbaar gebruik van in al mijn sessies. Daarnaast hebben de nare ervaringen uit mijn leven mij op verschillende vlakken ervaringsdeskundig gemaakt. Na mijn afstuderen in 1999 aan het Brabants Conservatorium heb ik 25 jaar met veel plezier muzieklessen gegeven aan kinderen, volwassenen en mensen met een beperking. Creativiteit en gevoel komen samen in alles wat ik doe. Opleidingen volgen in healing, mediumschap en coaching heeft mijn nog eens extra verrijking gegeven. Ik heb niet zoveel met al wat men vaak omschrijft als zweverig, maar ik leef met een sterk geloof en vertrouwen in dat wij mensen meer zijn dan een fysiek lichaam en vooral bestaan uit energie. Daar hoort ook contact met overledenen bij.

Typisch Cindy

Muziek, met volle angst vooruit, wakker te maken voor chips, getrouwd met echt de leukste en de liefste, twee bonusdochters, doe vooral niet gewoon, lezen, natuur, altijd blijven leren, ondanks vliegangst veel van de wereld gezien, doorzetter, dromer en een heel groot hart.

Mijn levensmotto:

”Denk niet in hokjes, maar in hartjes”