• Denk niet in hokjes,
  maar in hartjes.

  reading
 • healing

Behandelingen en sessies

Tijdens deze sessie ontvang je van mij informatie die ik in afstemming op jouw energie heb ontvangen en aan jou door mag geven. Dit kunnen waardevolle inzichten en coachende tips zijn. Het gaat om zaken die op dat moment voor jouw leven van belang zijn en die te maken hebben met wie jij in essentie bent. Denk daarbij aan het fundament van jouw leven zoals je gezin, je werk en relaties, maar ook aan zaken als creativiteit, spiritualiteit en jouw zielsmissie.

Een persoonlijke reading kan je een goed inzicht geven in jouw ontwikkeling, jouw mogelijkheden en bepaalde patronen uit het verleden en heden. Het zal je uitnodigen om anders of opnieuw naar jezelf te gaan kijken en zo nog beter te ontdekken wie jij in jouw kern bent. Loop je rond met vragen over je relatie, werk, kinderen of andere zaken dan kan een reading ondersteunend werken. Vooraf aan en tijdens de sessie stem ik me af op jouw energie en laat ik me leiden door wat zich aandient. Vaak komt er precies naar voren wat er op dat moment speelt in jouw leven en wat van belang is voor jou om weer in beweging te kunnen komen en bepaalde stappen te gaan zetten.

Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur waarbij ik je aan het einde in de gelegenheid stel om nog wat vragen te stellen.

En ik vind het nog belangrijk om te vermelden dat ik niet werk met glasharde voorspellingen over toekomst en gezondheid.

Tijdens een mediamiek consult stem ik me af op één of meerdere overleden dierbaren om jou heen. Contact met een overledene kan enorm helend zijn voor zowel jou als de overleden persoon zelf. Ben je een dierbare verloren dan werkt een mediamiek consult vaak enorm troostend en verzachtend.

In een sessie werk ik graag met het verzamelen van ‘bewijzen’ dat we echt contact hebben met jouw overleden dierbare en dat deze persoon wel degelijk nog om jou heen is nadat hij of zij is overgegaan. Daarna vraag ik of er boodschappen zijn om door te mogen geven aan jou. Deze boodschappen kunnen gaan over het leven dat jullie samen hebben gehad, maar ook over jou en jouw leven op dit moment. Dit kan waardevolle inzichten brengen.

Maak je een afspraak voor een mediamiek consult dan zal ik je vragen om een foto te delen van jouw overleden dierbare(n) met daarbij de volledig naam. Zo kan ik me vooraf en tijdens het consult goed afstemmen op hun energie. (al is het vaak zo dat overledenen zich al vanzelf aandienen) Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur waarbij ik je aan het einde in de gelegenheid stel om nog vragen te stellen.

Healing raakt je aan in diepere lagen en neemt blokkades weg, waardoor je energiesysteem en vervolgens je eigen lichaam zichzelf gaat corrigeren. Door energetische blokkades te doorbreken stimuleer je het natuurlijke vermogen van je lichaam om zichzelf  te genezen. De krachtige energie die bij healing wordt gebruikt kan je bij ziektes, fysieke pijn en mentale klachten ondersteunen en in sommige gevallen zelfs helen (tenzij de ziel een ander pad verkiest). Loop je vast en heb je geen idee welke kant je met je leven op mag? Deze energie raakt iets in je aan waardoor je weet: dit is wat ik wil, dit is mijn pad. Misschien gebeurt het niet direct na de behandeling, maar de ervaring leert dat er altijd iets in beweging gaat komen. We zoeken de oorzaak van een ziekte of probleem graag buiten onszelf, maar de sleutel tot de oplossing ligt heel vaak in jezelf. Door je met jezelf te verbinden ben je in staat het genezend vermogen van je lichaam weer aan te gaan spreken. Healing kent geen beperkingen en kan jou hierbij helpen! Het doel van de behandeling is jou op te schonen en jou weer te laten herinneren wie je oorspronkelijk bent. We verwijderen ballast en geven verlichting bij angsten en fobieën waarvan je niet weet waar ze vandaan komen. Ben je gestresst, angstig of fysiek uitgeput? Healing helpt je te ontspannen en meer in balans te raken. Er is geen standaard behandelplan, want ieder mens en elke aandoening is immers uniek. Jouw eigen intuïtie is hierbij van groot belang. Wel adviseren we meestal om zeker 3 sessies te plannen, omdat je bij een eerste sessie niet meteen in de diepste lagen kunt komen. Zie jouw (energetisch) lichaam als een ui die je gaat afpellen om vervolgens tot de kern te kunnen komen. Hoe weet je of deze behandelvorm iets voor jou is? Heel simpel: trekt het verhaal jou aan of niet? Je hoeft het concept van healing niet helemaal te doorgronden voor je er gebruik van wil gaan maken. Ik raad je aan er met een open geest aan te beginnen voor het grootste effect.

Ik vind het wel belangrijk om te vernoemen dat healing een aanvullende therapievorm is en geen vervanging voor de Westerse behandelingen en/of medicatie die je misschien al slikt. Tijdens het consult (voor aanvang van de eerste behandeling) vindt er altijd een screening van klachten en blokkades plaats. Ik kijk daarbij op energetisch niveau wat ik allemaal bij je zie en voel. Ook ga ik graag met je in gesprek om te kijken wat jij ervaart en waar je eventueel vastloopt in je leven. Als je daarna de healing krijgt lig je op een behandeltafel waarbij ik werk in jouw energielagen en je af en toe licht aanraak. Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur.

Wanneer of voor wie is deze vorm van healing aan te raden?

 • stress
 • burn-out
 • ziekte
 • vermoeidheid
 • depressie
 • emoties (angst, onzekerheid, boosheid en verdriet)
 • rouw
 • nieuwetijdskinderen
 • moeite met loslaten
 • autisme, ADHD en ADD (kinderen en volwassenen)
 • zoeken naar richting (moeite met beslissingen nemen)

Dat gaan doen waar jij energie van krijgt is de basis om met tegenslagen op je pad om te gaan. Door te blijven doen wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg. Durf jij een kijkje te nemen buiten jouw comfortzone? Daar vind je de plek waar je het meeste kan leren over jezelf en waar je zal gaan groeien. Het uitgangspunt in al mijn sessies is de relatie met jezelf en de connectie met jouw ziel. Wil jij een liever leven en jezelf weer ont-moeten? Dan is deze vorm van coaching misschien wel iets voor jou.

In elke sessie kijk ik op alle (energetische) lagen met jou mee. We beslissen op basis van voelen en vooral samen welke stappen we gaan zetten om te werken aan jouw persoonlijke, intuïtieve en spirituele ontwikkeling. Dit alles met als doel jou terug te brengen naar dat waar het werkelijk om gaat: Wie ben je in jouw kern, wat voel je en hoe kan jij de wereld een stukje mooier maken vanuit jouw persoonlijke kwaliteiten? Je kunt terecht met jouw levensvragen en we besteden aandacht aan fysieke en mentale klachten, traumatische ervaringen, stress gerelateerde klachten of relatieproblemen.

Bij energetisch coaching staat het woord energie centraal. Dat betekent dat persoonlijke reading, healing of zelfs het contact met een overleden dierbare ingezet kan worden om jou op diepere lagen te helen. Via bewustwording krijg jij weer regie over je leven en groei je naar innerlijke rust en vrijheid.

Ben je nog niet bekend met mij of mijn praktijk, maar spreekt deze vorm van coaching jou wel aan? Dan maak ik graag van te voren kennis met je (intake). Na de intake zit je nog nergens aan vast en kun je rustig voelen of energetisch coaching iets voor jou is. Een coachingssessie duurt 1,5 tot 2 uur.

“Ik was nog nooit eerder naar een reading geweest. Voorheen werd dit vaak als ‘zweverig’ gezien, maar dit had ik totaal niet bij Cindy. Ik had een erg warm gevoel bij binnenkomst en voelde mezelf meteen op mijn gemak. Het was een hele fijne reading en ik kon alles plaatsen wat ze vertelde, zo bijzonder! Ook het contact met een overleden dierbare heeft mij zoveel kracht en rust gegeven. Door deze ervaring sta ik sterk in mijn schoenen en heb ik meer rust in mijn hoofd. Daar ben ik dankbaar voor!”

“Waarom ik een reading wilde? Soms wil ik graag inzichten in mezelf, soms kom ik met mijn gevoel niet bij de kern. Cindy is een rustige, lieve vrouw met een echt luisterend oor. Ze verraste mij ook echt met bepaalde dingen over mezelf en mijn zoontje waarvan ik dacht wat grappig en leuk dat jij dat doorkrijgt. Ik ben er erg blij mee, zo nu en dan pak ik de reading er weer bij om het nog eens na te luisteren om te kijken wat ik er weer van kan en mag leren of loslaten. Zeer de moeite waard!”

Jouw investering

 • Persoonlijke reading
  € 95,-
 • Mediamiek consult
  € 95,-
 • Healing
  € 95,-
 • Energetisch coaching
  €125,-
 • pakket van 5 coachingssessies
  €495,-