• Denk niet in hokjes,
  maar in hartjes.

  reading
 • healing

Diensten

Tijdens deze sessie ontvang je van mij een persoonlijke brief die ik je zal voorlezen. In deze brief staat informatie die ik in afstemming op jouw energie heb ontvangen en aan jou door mag geven. Dit kunnen inzichten, coachende tips, maar ook boodschappen van overleden dierbaren zijn. Het gaat om zaken die op dat moment voor jouw leven van belang zijn. De persoonlijke brief krijg jij aan het einde van de sessie van mij om te kunnen bewaren en nog eens door te kunnen lezen. Ook geef ik je altijd nog ruimte om vragen te kunnen stellen. Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur.

Een reading/de persoonlijke brief kan je een goed inzicht geven in jouw ontwikkeling, jouw mogelijkheden en bepaalde patronen uit het verleden en heden. Het zal je uitnodigen om anders of opnieuw naar jezelf te gaan kijken en zo nog beter te ontdekken wie jij in jouw kern bent. Loop je rond met vragen over je relatie, werk, kinderen of andere zaken dan kan een reading ondersteunend werken. Ook kan het zijn dat er contact zal zijn met overledenen die om jou heen zijn. Dit kan het verdriet rondom het verlies van een dierbare enorm verzachten.

Bij een reading stem ik me af op jouw energie en laat ik me graag leiden door wat zich aandient. Vaak komt er precies naar voren wat er op dat moment speelt in jouw leven en wat van belang is voor jou om weer in beweging te kunnen komen en bepaalde stappen te gaan zetten.

Maak je een afspraak bij mij voor een reading dan zal ik je vragen om een foto van jezelf en jouw volledige naam met mij te delen. Zo kan ik me goed afstemmen op jouw energie. Is er een dierbare van jou overleden dan mag je van deze persoon ook een foto en/of de naam toevoegen, maar vaak dienen de personen die belangrijk voor jou waren zich al vanzelf aan bij mij.

Ik werk hier hetzelfde als bij een gewone reading, maar je krijgt nu jouw reading/persoonlijke brief per mail naar jou toegestuurd. Het enige verschil is dat je nu niet naar mijn praktijk komt om de reading samen door te nemen en nog aanvullende vragen te kunnen stellen.

Healing raakt je aan in diepere lagen en neemt blokkades weg, waardoor je energiesysteem en vervolgens je eigen lichaam zichzelf gaat corrigeren. Door energetische blokkades te doorbreken stimuleer je het natuurlijke vermogen van je lichaam om zichzelf  te genezen. De krachtige energie die bij healing wordt gebruikt kan je bij ziektes, fysieke pijn en mentale klachten ondersteunen en in vele gevallen zelfs helen (tenzij de ziel een ander pad verkiest). Loop je vast en heb je geen idee welke kant je met je leven op mag? Deze energie raakt iets in je aan waardoor je weet: dit is wat ik wil, dit is mijn pad. Misschien gebeurt het niet direct na de behandeling, maar de ervaring leert dat er altijd iets in beweging gaat komen. We zoeken de oorzaak van een ziekte of probleem graag buiten onszelf, maar de sleutel tot de oplossing ligt heel vaak in jezelf. Door je met jezelf te verbinden ben je in staat het genezend vermogen van je lichaam weer aan te gaan spreken. Healing kent geen beperkingen en kan jou hierbij helpen! Het doel van de behandeling is jou op te schonen en jou weer te laten herinneren wie je oorspronkelijk bent. We verwijderen ballast en geven verlichting bij angsten en fobieën waarvan je niet weet waar ze vandaan komen. Ben je gestresst, angstig of fysiek uitgeput? Healing helpt je te ontspannen en meer in balans te raken. Er is geen standaard behandelplan, want ieder mens en elke aandoening is immers uniek. Jouw eigen intuïtie is hierbij van groot belang. Wel adviseren we meestal om 3 tot 4 sessies te plannen, omdat je bij een eerste sessie niet meteen in de diepste lagen kunt komen. Zie jouw (energetisch) lichaam als een ui die je gaat afpellen om vervolgens tot de kern te kunnen komen. Hoe weet je of deze behandelvorm iets voor jou is? Heel simpel: trekt het verhaal jou aan of niet? Je hoeft het concept van healing niet helemaal te doorgronden voor je er gebruik van wil gaan maken. Ik raad je aan er met een open geest aan te beginnen voor het grootste effect.

Ik vind het wel belangrijk om te vernoemen dat healing een aanvullende therapievorm is en geen vervanging voor de Westerse medicatie die je misschien al slikt. Tijdens het consult (voor aanvang van de eerste behandeling) vindt er altijd een screening van klachten en blokkades plaats. Ik kijk daarbij op energetisch niveau wat ik allemaal bij je zie en voel. Ook ga ik graag met je in gesprek om te kijken wat jij ervaart en waar je eventueel vastloopt in je leven. Als je daarna de healing krijgt lig je op een behandeltafel waarbij ik werk in jouw energielagen en je af en toe licht aanraak. Een sessie duurt 1 uur.

Wanneer of voor wie is deze vorm van healing aan te raden?

 • stress
 • burn-out
 • ziekte
 • vermoeidheid
 • depressie
 • emoties (angst, onzekerheid, boosheid en verdriet)
 • rouw
 • nieuwetijdskinderen
 • moeite met loslaten
 • autisme, ADHD en ADD (kinderen en volwassenen)
 • zoeken naar richting (moeite met beslissingen nemen)

Dat gaan doen waar jij energie van krijgt is de basis om met tegenslagen op je pad om te gaan. Door te blijven doen wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg, dus stap uit je comfortzone. Daar vind je de plek waar je het meeste kan leren over jezelf en waar je zal gaan groeien. Het uitgangspunt in al mijn sessies is de relatie met jezelf. Wil jij een liever leven voor en met jezelf? Dan zijn deze coachingsessies zeker iets voor jou!

Je kunt terecht met jouw levensvragen en we onderzoeken samen waar jóuw vuurtje (weer) van gaat branden. Daar waar gewenst zet ik reading en/of healing in. Ik kijk en voel steeds met je mee en beslis intuïtief en vooral samen met jou welke stappen we zetten om te werken aan persoonlijke (spirituele) ontwikkeling, bewustwording en zelfliefde. Dit alles met als doel jou te brengen naar dat waar het werkelijk om gaat: Wie ben je, wat voel je en wat heb je jezelf en de wereld te bieden vanuit jouw persoonlijke kwaliteiten? Daarnaast besteden we ook aandacht aan eventuele fysieke klachten, traumatische ervaringen, stress gerelateerde klachten of relatieproblemen. Een sessie duurt 1,5 uur.

Tarieven

 • Reading
  € 95,-
 • Reading per mail
  € 80,-
 • Healing
  € 80,-
 • Liever Leven coachingssessie
  € 100,-
  * alle tarieven zijn inclusief 21% btw
 • pakket van 5 coachingssessies
  € 400,-
  *alle tarieven zijn inclusief 21% btw