• Denk niet in hokjes,
  maar in hartjes.

  reading
 • healing

Diensten

Een reading kan je een goed inzicht geven in jou als persoon, jouw ontwikkeling, jouw mogelijkheden en bepaalde patronen. Loop je rond met vragen over je relatie, je werk, je kinderen, of andere zaken die voor jou van belang zijn dan kan een reading daar vaak ondersteunend bij werken. Ook kan het zijn dat er contact zal zijn met overledenen die om jou heen zijn. Dit kan het verdriet rondom het verlies van een dierbare enorm verzachten.

Tijdens een reading stem ik me af op jouw energie en laat ik me graag leiden door wat zich aandient, maar ik geef je aan het einde van de reading altijd nog de mogelijkheid om vragen te stellen. Vaak komt er al precies naar voren wat er op dat moment speelt in jouw leven en van belang is.

Wanneer je jouw reading opgenomen wilt hebben is het voor jouw eigen privacy het beste wanneer je deze zelf opneemt. Je opname is dan in jouw beheer. Neem je telefoon of een ander opnameapparaat mee wanneer je de sessie opgenomen wilt hebben.

Tijdens een reading van een uur ga ik voor je kijken wat ik voor je door mag krijgen over bijvoorbeeld werk, gezin en relaties en kijk ik welke overleden personen naar voren komen. Aan het einde van de reading stel ik je in de gelegenheid om nog wat vragen te stellen.

Tijdens een reading van een half uur kun je mij vragen stellen. Ik kijk dan alleen naar specifieke onderwerpen waar jij graag naar gekeken wil hebben. De vraag: ik wil graag dat je kijkt naar wat er door mag komen voor mij is niet geschikt voor een reading van een half uur, omdat dit over het algemeen weer nieuwe vragen oproept.

Om een reading op afstand te kunnen doen heb ik een foto nodig en je volledige naam. Je ontvangt de informatie per mail. Je kunt je aanmelden via info@spirituelepraktijkcinta.nl Heb je specifieke vragen vermeld deze er dan ook bij. Uiteraard wordt de informatie vertrouwelijk behandeld.

Dit is een krachtige vorm van healing die je aanraakt in de diepere lagen en blokkades wegneemt, waardoor je energiesysteem en vervolgens je eigen lichaam zichzelf gaat corrigeren. Door energetische blokkades te doorbreken stimuleer je het natuurlijke vermogen van je lichaam om zichzelf  te genezen. Er wordt gewerkt met een energie die sinds lange tijd weer teruggekeerd is op de aarde om in deze roerige tijd te ondersteunen. Deze magische vorm van healing voerde ooit de boventoon in Egypte, Lemuria en Atlantis, drie kosmisch belangrijke beschavingen. Het kan je bij ziektes, fysieke pijn en mentale klachten ondersteunen en in vele gevallen zelfs helen (tenzij de ziel anders wenst) daar waar andere energieën vaak niet volstaan. Loop je vast en heb je geen idee welke kant je met je leven op mag? Deze energie raakt iets in je aan waardoor je weet: dit is wat ik wil, dit is mijn pad. Misschien gebeurt het niet direct na de behandeling, maar de ervaring leert dat er altijd iets in beweging gaat komen. Vaak zoeken we de oorzaak van een ziekte of probleem buiten onszelf, maar de sleutel tot de oplossing ligt in jezelf. Door je weer met jezelf te gaan verbinden ben je in staat jezelf te genezen. De Avalon-Ela energie kent geen beperkingen en kan jou hierbij helpen! Het doel van healing is jou op te schonen en jou zo dicht mogelijk naar jouw oorspronkelijke zelf te brengen. We verwijderen ballast en bijvoorbeeld angsten en fobieën waarvan je niet weet waar ze vandaan komen. Ben je gestresst, angstig of fysiek uitgeput? Healing helpt je te ontspannen en meer in balans te raken. Er is geen standaard behandelplan, want ieder mens en elke aandoening is immers uniek. Jouw eigen intuïtie is hierbij van groot belang. Wel adviseren we meestal om 3 sessies te plannen, omdat je bij een eerste sessie niet meteen in de diepste lagen kunt komen. Zie jouw (energetisch) lichaam als een ui die je gaat afpellen om vervolgens tot de kern te kunnen komen. Hoe weet je of deze behandelvorm iets voor jou is? Heel simpel: trekt het verhaal jou aan of niet? Je hoeft het concept van healing niet helemaal te doorgronden voor je er gebruik van wil gaan maken. Ik raad je aan er met een open geest aan te beginnen voor het grootste effect.

Ik vind het wel belangrijk om te vernoemen dat healing een aanvullende therapievorm is en geen vervanging voor de Westerse medicatie die je misschien al slikt. Tijdens het consult (voor de behandeling) vindt er altijd een screening van klachten en blokkades plaats. Ook ga ik graag met je in gesprek om te kijken waar je eventueel vastloopt in je leven en geef ik je waar nodig tips en handvatten.

Wanneer of voor wie is deze vorm van healing aan te raden?

 • stress
 • burn-out
 • ziekte
 • vermoeidheid
 • depressie
 • emoties (angst, onzekerheid, boosheid en verdriet)
 • nieuwetijdskinderen
 • moeite met loslaten
 • autisme, ADHD en ADD (kinderen en volwassenen)
 • zoeken naar richting (moeite met beslissingen nemen)

Heb je 1 specifieke vraag die je wil stellen voor jezelf of bijvoorbeeld een familielid (met toestemming) dan kan ik daar in een kort consult op afstand naar kijken en stuur ik je de informatie toe. Ik heb hiervoor nodig een foto en de volledige naam van de persoon waar de vraag over gaat. De informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Tarieven

 • Een reading van een uur
  € 80,-
 • Een reading van een half uur
  € 40,-
 • Een reading van een uur op afstand
  € 80,-
 • Reading van een half uur op afstand
  € 40,-
 • Kort consult op afstand
  € 30,-
 • Avalon-Ela Energy Healing
  € 80,-