• Denk niet in hokjes,
  maar in hartjes.

  reading
 • healing

Diensten

Een reading kan je een goed inzicht geven in jou als persoon, jouw ontwikkeling, jouw mogelijkheden en bepaalde patronen. Loop je rond met vragen over je relatie, je werk, je kinderen, of andere zaken die voor jou van belang zijn dan kan een reading daar vaak ondersteunend bij werken. Ook kan het zijn dat er contact zal zijn met overledenen die om jou heen zijn. Dit kan het verdriet rondom het verlies van een dierbare enorm verzachten.

Tijdens een reading stem ik me af op jouw energie en laat ik me graag leiden door wat zich aandient. Vaak komt er precies naar voren wat er op dat moment speelt in jouw leven en wat van belang is voor jou om weer in beweging te kunnen komen en bepaalde stappen te gaan zetten.

Tijdens een reading van een uur ga ik voor je kijken wat ik door mag krijgen over bijvoorbeeld werk, gezin en relaties en kijk ik of ik (waar gewenst) via een foto contact kan leggen met een overleden dierbare. Soms dienen overleden personen zich al vanzelf aan. Aan het einde van de reading stel ik je in de gelegenheid om nog wat vragen te stellen.

Tijdens een reading van een half uur kun je mij vragen stellen. Ik kijk dan alleen naar specifieke onderwerpen waar jij graag naar gekeken wil hebben. De vraag: ik wil graag dat je kijkt naar wat er door mag komen voor mij is niet geschikt voor een reading van een half uur, omdat dit over het algemeen weer nieuwe vragen oproept.

Wanneer je jouw reading opgenomen wilt hebben is het voor jouw eigen privacy het beste wanneer je deze zelf opneemt. Je opname is dan in jouw beheer. Neem je telefoon of een ander opnameapparaat mee wanneer je de sessie opgenomen wilt hebben.

Om een reading op afstand te kunnen doen heb ik een foto nodig en je volledige naam. Je ontvangt de informatie per mail. Je kunt je aanmelden via info@spirituelepraktijkcinta.nl Heb je specifieke vragen vermeld deze er dan ook bij. Uiteraard wordt de informatie vertrouwelijk behandeld.

Healing raakt je aan in diepere lagen en neemt blokkades weg, waardoor je energiesysteem en vervolgens je eigen lichaam zichzelf gaat corrigeren. Door energetische blokkades te doorbreken stimuleer je het natuurlijke vermogen van je lichaam om zichzelf  te genezen. De krachtige energie die bij healing wordt gebruikt kan je bij ziektes, fysieke pijn en mentale klachten ondersteunen en in vele gevallen zelfs helen (tenzij de ziel een ander pad verkiest). Loop je vast en heb je geen idee welke kant je met je leven op mag? Deze energie raakt iets in je aan waardoor je weet: dit is wat ik wil, dit is mijn pad. Misschien gebeurt het niet direct na de behandeling, maar de ervaring leert dat er altijd iets in beweging gaat komen. We zoeken de oorzaak van een ziekte of probleem graag buiten onszelf, maar de sleutel tot de oplossing ligt heel vaak in jezelf. Door je met jezelf te verbinden ben je in staat het genezend vermogen van je lichaam weer aan te gaan spreken. Healing kent geen beperkingen en kan jou hierbij helpen! Het doel van de behandeling is jou op te schonen en jou weer te laten herinneren wie je oorspronkelijk bent. We verwijderen ballast en geven verlichting bij angsten en fobieën waarvan je niet weet waar ze vandaan komen. Ben je gestresst, angstig of fysiek uitgeput? Healing helpt je te ontspannen en meer in balans te raken. Er is geen standaard behandelplan, want ieder mens en elke aandoening is immers uniek. Jouw eigen intuïtie is hierbij van groot belang. Wel adviseren we meestal om 3 tot 4 sessies te plannen, omdat je bij een eerste sessie niet meteen in de diepste lagen kunt komen. Zie jouw (energetisch) lichaam als een ui die je gaat afpellen om vervolgens tot de kern te kunnen komen. Hoe weet je of deze behandelvorm iets voor jou is? Heel simpel: trekt het verhaal jou aan of niet? Je hoeft het concept van healing niet helemaal te doorgronden voor je er gebruik van wil gaan maken. Ik raad je aan er met een open geest aan te beginnen voor het grootste effect.

Ik vind het wel belangrijk om te vernoemen dat healing een aanvullende therapievorm is en geen vervanging voor de Westerse medicatie die je misschien al slikt. Tijdens het consult (voor de eerste behandeling) vindt er altijd een screening van klachten en blokkades plaats. Ik kijk daarbij op energetisch niveau wat ik allemaal bij je zie en voel. Ook ga ik graag met je in gesprek om te kijken wat jij ervaart en waar je eventueel vastloopt in je leven. Als je daarna de healing krijgt lig je op een behandeltafel waarbij ik werk in jouw energielagen en je af en toe licht aanraak.

Wanneer of voor wie is deze vorm van healing aan te raden?

 • stress
 • burn-out
 • ziekte
 • vermoeidheid
 • depressie
 • emoties (angst, onzekerheid, boosheid en verdriet)
 • rouw
 • nieuwetijdskinderen
 • moeite met loslaten
 • autisme, ADHD en ADD (kinderen en volwassenen)
 • zoeken naar richting (moeite met beslissingen nemen)

Dat gaan doen waar jij energie van krijgt is de basis om met tegenslagen op je pad om te gaan. Door te blijven doen wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg, dus stap uit je comfortzone. Daar vind je de plek waar je het meeste kan leren over jezelf en waar je zal gaan groeien. Het uitgangspunt in al mijn sessies is de relatie met jezelf. Wil jij een liever leven voor en met jezelf? Dan zijn deze coachingsessies zeker iets voor jou!

Je kunt terecht met jouw levensvragen en we onderzoeken samen waar jóuw vuurtje (weer) van gaat branden. Daar waar gewenst zet ik reading en/of healing in. Ik kijk en voel steeds met je mee en beslis intuïtief en vooral samen met jou welke stappen we zetten om te werken aan persoonlijke (spirituele) ontwikkeling, bewustwording en zelfliefde. Dit alles met als doel jou te brengen naar dat waar het werkelijk om gaat: Wie ben je, wat voel je en wat heb je jezelf en de wereld te bieden vanuit jouw persoonlijke kwaliteiten? Daarnaast besteden we ook aandacht aan eventuele fysieke klachten, traumatische ervaringen, stress gerelateerde klachten of relatieproblemen.

Tarieven

 • Een reading van 1 uur
  € 80,-
 • Een reading van 1/2 uur
  € 40,-
 • Healing
  € 80,-
 • Liever leven coachingsessie 1,5 uur
  € 100,-
 • pakket van 5 coachingsessies
  € 400,-
  * alle tarieven zijn inclusief 21% btw